Latex spuiten

Airless Latex spuiten

Latex spuiten en de kleurmogelijkheden

Latex muurverf spuiten is mogelijk in elke gewenste kleur. Ons bedrijf kan het plafond in een andere kleur spuiten dan de wanden, of zelfs een andere kleur voor elke wand....... er is veel mogelijk. Ook is er keuze uit diverse glansgraden in het spuitwerk w.o. matglans, fluweel-mat en zijdemat. Wij tonen u graag kleurstalen en helpen u bij het maken van een keuze.

Het spuiten van latex muurverf en de ondergrond

Latex muurverf kan op veel ondergronden worden aangebracht. Spack, schuurwerk, pleisterwerk, gipsplaten, glasweefsel/scan, granol, spachtelputz, hout, steen en beton en meer. Het mooie is dat gladde wanden superglad blijven, terwijl bij wanden en plafonds met een structuurtje, deze structuur juist behouden blijft.

Airless latex spuitwerk: mooi, snel en voordelig

Latexspuiten is altijd mooier dan het conventionele muren schilderen en plafond verven met de roller of kwast. Aanbrengen van muurverf met roller of kwast geeft vrijwel altijd een ‘aanzet‘ en een grote kans op banen en strepen. Hoe erg dit zichtbaar blijft, is afhankelijk van het de aangebrachte laagdikte, droging en kleur.

Bovendien gaat het spuiten van wanden en plafonds  eenvoudigweg sneller dan iedere andere manier van kleur aanbrengen. Plafonds sausen, wanden of muren sausen, muur verven, muur