Betonlook

Betonlook

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning op industriële wijze in te richten. De stijl is jong, hip en modern, waardoor een kamer extra elan krijgt. Een betonlook zien we meestal terug op de muren van een badkamer, maar is met de juiste samenstelling ook prima te gebruiken voor de muren in andere delen van uw woning. De aangesloten specialisten van Stukadoors zijn actief in heel Nederland en kunnen uw muren ook voorzien van een betonlook stucwerk.

Betonlook voordelen

Door een bepaalde mix van ingrediënten kan een betonlook pleister waterafstotend worden gemaakt. Door dit gegeven is betonlook stucwerk ideaal voor muren in de badkamer en keuken. Ook is betonlook vuilafstotend wat de hygiëne in de badkamer en keuken verbeterd. Kortom een ijzersterke pleister die in meerdere situaties prima uit te voeten komt.

Nadelen betonlook

Naast de vele voordelen die hierboven zijn genoemd zijn er ook een aantal nadelen verbonden aan deze pleister. Zo ligt de meterprijs een stuk hoger dan bij andere stucwerken op de muur. Daarnaast moet de ondergrond van een muur vlak en strak zijn om het mooist mogelijke  resultaat te bewerkstelligen.

Betonlook muren eentonig?

Veel mensen denken bij betonlook muren direct aan grijze kleuren, maar er zijn meerdere kleuren waaruit u kunt kiezen. Van lichtgrijs tot antraciet, in overleg met een van onze partners is een hoop mogelijk.

Benieuwd naar de prijzen

Het aanbrengen van een betonlook pleister behoort tot de duurdere varianten als het ook stuc- en pleisterwerk gaat. De exacte prijs per vierkante meter is vooraf moeilijk aan te geven aangezien de pleister in verschillende kleuren en diktes aangebracht kan worden. We adviseren u dan ook om een gratis offerte aan te vragen. Wij als betonlook stukadoor specialist kunnen samen met u de mogelijkheden bespreken waarop wij beter instaat zijn om een prijsindicatie te geven.