Afwerking

Afwerking & Reparatie

Muurafwerking met kleur/verf/latex

De meeste soorten stucwerk kunnen in kleur aangebracht worden. Er worden dan vooraf kleurstoffen door het pleisterwerk gemengd. Veel stukadoors bieden tegenwoordig ook de mogelijkheid om de muur direct met verf/latex af te werken. Zij doen dit dan veelal met een verspuitmachine. Dit scheelt u vaak tijd en kosten!

Lijsten en ornamenten

Lijstwerk, ornamenten en rozetten voor plafonds en wanden geven een ruimte een chique en warme uitstraling. Door de verschillende sierelementen is er volop keuze in vormen en stijlen: van strak en modern tot weelderig barok. Naast de standaard modellen bestaat vaak ook de mogelijkheid om lijsten zelf te ontwerpen. Tevens kunnen oude lijsten hersteld, gerestaureerd of gereproduceerd worden.

Plafondafwerking

Stukadoorswerk aan plafonds kan op diverse manieren worden uitgevoerd. Tegenwoordig worden de meeste plafonds van nieuwbouw woningen voorzien van spackspuitwerk. Een strak en glad plafond of een schuurwerkplafond behoort ook tot de mogelijkheden. Een plafond kan daarbij verfraaid worden met lijsten en ornamenten.